Mehmed: Fetihler Sultanı 3.bölümüyle ekranlara gelecek « HABERR

SON DAKİKA

Mehmed: Fetihler Sultanı 3.bölümüyle ekranlara gelecek

Bu haber 11 Mart 2024 - 17:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık…

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan, Osmanlı tarihinin en ihtişamlı hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” 12 Mart Salı (yarın) akşamı saat 20.00’de üçüncü bölümüyle ekranlara gelecek.

“Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin üçüncü bölümünde, Mehmed’in Capello ile yaşadığı karşılaşma sonrasında Sultan Murad’ın huzuruna çıkması ve akçe hesabının sorulmasıyla başlayan olaylar yer alacak. Mehmed, Sultan Murad’ı ikna etmeye çalışırken, Haçlılarla olan mücadeleleri de gittikçe yoğunlaşacak. Mehmed’in Osmanlı ordusunda bir Oğuz Birliği oluşturma fikri, Çandarlı’nın tepkisini çekecek ve Sultan Murad’ın hangi tarafa katılacağı merak konusu olacak.

Aynı zamanda, Mehmed’in Yanoş’a karşı geliştirdiği planlar ve yaşanan stratejik hamleler dizinin heyecan dolu anları arasında yer alacak. Bu süreçte, Şehzade Ahmed’in başına gelen beklenmedik olaylar ve saraydaki etkisi de dikkat çekecek. Ahmed’in başına gelenlerin Halime ve Hüma arasında nasıl bir gerilim yarattığı da izleyicilerin merakını artıracak.

Diğer yandan, Bizans’ta yaşanan sürpriz gelişmeler ve Demetrios’un imparator olmasıyla ilgili kararlar da diziye ayrı bir boyut katacak. Helena, Konstantinos ve Notaras’ın bu duruma nasıl tepki verecekleri ve gelişmelerin Bizans’taki dengeleri nasıl etkileyeceği de izleyicilerin dikkatini çekecek.

Tüm bu heyecan dolu gelişmelerle dolu olan üçüncü bölüm, izleyicilere büyük bir gerilim ve macera vadederken, tarihi bir atmosferde ilerleyen hikayesiyle de dikkat çekecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok