MEHMET DANAOĞLU `NDAN “25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞU” MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

MEHMET DANAOĞLU `NDAN “25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞU” MESAJI

Bu haber 24 Aralık 2021 - 21:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Danaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Şehrimizin kahramanları, bundan tam 100 yıl önce, unutulmaz bir destan yazarak bu şehri hepimize miras olarak bıraktılar. Bizler, inançları ile azimleri ile ve cesaretleri ile, hürriyet ve istikbalimize sahip çıkan, vatanı için gözlerini kırpmadan canını feda ederek Kurtuluş Destanı yazan Şahinbeyleri, Şehitkâmilleri, Karayılanları ve tüm kahramanlarımızı asla unutmayacağız.

Dünyada, nüfusunun dörtte birini şehit veren, kalanlarının malul ve gazi olduğu başka bir şehir bulunmamaktadır. Bu kahramanlık, yine dünyada ilk olmak üzere, şehrimize “Gazi” unvanı verilerek takdir edilmiştir. Ecdadımızın destansı kahramanlıklarını ne kadar anlatmak istersek isteyelim, kelimeler kifayetsiz kalır. Bugün hepimize düşen en büyük görev, Şahinbey, Şehitkâmil, Karayılan ve tüm kahramanlarımızın emanetine sahip çıkarak, sonsuza kadar yaşatmaktır.

Bu vesile ile, Gazi Şehrimizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümünü gururla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle ve saygıyla yâd ediyoruz.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok