MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Bu haber 09 Ocak 2022 - 18:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı ve Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Çiftçi , “Milletimizin sesi ve vicdanı olan, yedi gün yirmi dört saat mesai harcayan tüm gazetecilerimizin günü kutlu olsun” dedi.

Tarafsız ve objektif basının, demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunu vurgulayan Başkan Çiftçi , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Çiftçi , mesajında şu ifadelere yer verdi, “Milletimizin sesi, vicdanı olan, yedi gün yirmi dört saat vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşması için mesai harcayan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Tarafsız ve objektif basın, demokratik toplumların olmazsa olmazı, milli birliğin sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir mihenk taşıdır. Şüphesiz ki, basın mensupları, halkımızın kanaat ve beklentilerinin tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak hayati bir görevi yerine getirmektedir. Her an, her yerde ve büyük bir özveri ile görevinin başında olan basın çalışanları bu görevi ifa edebilmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. Yaptığımız her işte, attığımız her adımda, basın çalışanlarının ortaya koydukları emek ve gayrete şahidiz.”

Tüm basın çalışanlarımıza özverili katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyor, şehrimize, ülkemize ve milletimize katkılarının aynı duyarlılıkla devam etmesini temenni ediyorum. Bu inanç ve düşüncelerle, basın şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm basın çalışanlarının, 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok