MEHMET KIZIL’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

MEHMET KIZIL’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Bu haber 09 Ocak 2022 - 22:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kızıl Mesajında; “Hukuk devletinin yaşatılması ve demokrasimizin geliştirilmesinde vazgeçilmez bir işleve sahip olan gazetecilerimiz, yaşadığımız dünyanın ve coğrafyanın daha güzel hale getirilmesinde vazgeçilmez bir yere sahiptirler. Yazdıkları haberler ve yaptıkları yorumlarla yaşananları geleceğe taşıyan gazetecilerin, eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkının korunmasının, demokrasinin işlerliği açısından hayati öneme sahip olduğu aşikârdır. Ülkemizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır.

Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevlerinin peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, Basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, bu vesileyle tüm basın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve görevlerinde üstün başarılar diliyorum” Dedi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok