MEHMET TAŞ `DAN 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

MEHMET TAŞ `DAN 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ MESAJI

Bu haber 12 Mart 2022 - 13:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü” günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Taş, Devletimizin ve Milletimizin bağımsızlık sembolü olan ve istiklal sevgisi ile dolu Şair Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı İstiklal Marşının, 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. yıldönümünü kutladığımızı ifade ederek, “İstiklal Marşı; Türk Milletinin yurt ve bayrak sevgisinin, özgür ve bağımsız yaşama tutkusundan ödün vermeden haksızlıklara karşı dimdik ayakta durarak yeniden var olma mücadelesinin ölümsüzleştiği dizelerdir” dedi.

Tarihimizden gerekli dersleri çıkarmamız gerektiğini dile getiren Başkan Taş, mesajına şu ifadelere yer verdi:

“ Medeniyet yarışında daha üst sıralara nasıl geliriz, bunun mücadelesini vermeliyiz. Bizler bugün şehitlerimizin emaneti bu cennet vatanı muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Milletimizin, birlik ve beraberlik içinde güzel bir geleceğe doğru yürüyüşünü emin adımlarla sürdüreceğine olan inancımla; ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Mehmet Akif Ersoy’u, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok