SERCAN MİR SEVMESEYDİM YAYINDA « HABERR

SON DAKİKA

SERCAN MİR SEVMESEYDİM YAYINDA

Bu haber 20 Mart 2024 - 13:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

SERCAN MİR 1981 yılında Kahramanmaraş’ ta doğdu. Ailesi ile birlikte iş için 8 yaşında Almanya’ya yerleşti. Çocukluğundan bu yana müziğe olan ilgisi artarak devam etti.
Müzik hayatına 15 yaşında başlayan SERCAN MİR ilk olarak saz kursuna gitti. Daha sonra küçük sahnelerde yer aldı. İlk olarak akraba ve yakın çevre düğünlerinde sahne alan SERCAN MİR sahne sırasında Süleyman Topaloğlu ile tanıştı ve yeni bir serüvene başladı.

Bu sayede prestij müzik ile ilk kontratını 5 yıl üstünden imzaladı. Fakat kendisine verilen sözler tutulmayınca büyük bir hüsrana uğradı ve müziğe küstü. Daha sonra kendi bestelerini kendi imkanları ile çıkartmayı başardı ve büyük beğeni topladı.

SERCAN MİR şu anda bir çok eserin sahibi, özellikle enkaz, sebebim gelsin, mutluyum, gibi eserleri ile dinleyicinin akışını alan SERCAN MİR en son SEVMEYECEGİM şarkısı ile müzik dünyasına damgasını vurdu.

Özellikle müzik hayatına başlamaya cesareti olmayan kişilere bu başarı hikayesi ile örnek olan SERCAN MİR asla pes etme anlayışı ile hız kesmeden Avrupa ve Türkiye sahnelerinin yanında ses getirecek kliplere de devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok