Sivas’a Hoşgeldiniz « HABERR

SON DAKİKA

Sivas’a Hoşgeldiniz

Bu haber 19 Mayıs 2022 - 18:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Sivas’a Hoşgeldiniz

MELDA GENEŞ

2022/209 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Niğde Valiliği’nden Sivas Valiliği’ne atanan Dr. Yılmaz Şimşek 18 Mayıs’ta görevine başladı. Görevine başladığı ilk gün açıklamada bulunan Yılmaz Şimşek; “Hak, hakikat ve adaleti üstün tutmaya, Devletimizi en iyi şekilde temsil etmeye özen göstereceğim. Görevde bulunacağım süre içerisinde siz Sivaslı hemşerilerime en iyi şekilde hizmet etmek temel ilkem olacaktır. Bu ilke doğrultusunda mesai kavramı olmaksızın devlet-millet kucaklaşmasını sağlamak için sizlerin hizmetinde olacağım. Halkımızın sorunlarına açık, çözüm odaklı ve toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir çalışma modelini uygulayacağız. Yönetim anlayışımın önemli bir unsuru olan sorunları müşavere ederek, taraflarıyla konuşarak, görüşerek çözme gayreti içerisinde olacağız. Bir başka ifade ile birlikte çalışıp, birlikte başaracağız.” diyerek sözlerine devam etti.

Vali Şimşek; “İlimizde devam eden yatırımların sonuçlandırılması ve yenilerinin gerçekleştirilmesi için ilgili bütün kesimlerle işbirliği içinde hareket ederek aktif ve sonuç odaklı bir çalışma şekli ortaya koyacağız. İlimizin güçlü olduğu alanları öne çıkararak yerel ve bölgesel kalkınma perspektifiyle yeni ve uygulanabilir projeler hazırlayıp uygulama gayreti içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Sivaslı hemşehrilerimi sevgi, saygı muhabbetle selamlıyorum.” konuşmasıyla sözlerini noktaladı.

İlimize yeni atanan Vali Şimşek’in Sivas’ta çok başarılı olacağını düşünüyorum. Geçmiş tecrübeleriyle birlikte, Sivas’ta da kayda değer adımlar atacağına ve Sivas’ın kendisi için önemli bir şehir olarak kalacağına inancım tam. Valimiz Dr. Yılmaz Şimşek’e Memleket Sivas Gazetesi Yazı İşleri Müdürü olarak ve tüm gazete çalışanlarım adına yeni görevinde başarılar dilerim.

Açıklama yok.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok