“Türkiye’den Avrupa’ya Yetenek Göçü: Deta Concept ile Dolandırıcılık Tehlikesi Ortadan Kalkıyor!” « HABERR

SON DAKİKA

“Türkiye’den Avrupa’ya Yetenek Göçü: Deta Concept ile Dolandırıcılık Tehlikesi Ortadan Kalkıyor!”

Bu haber 25 Mart 2024 - 15:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

HAYRİ DOĞAN AÇIKLADI: GENÇLERİN HAYALLERİNDEKİ İŞ ARTIK BİR TIK UZAKLIKTA!

Türkiye’nin genç ve yetenekli iş gücü, Avrupa ekonomisinde yıldız gibi parlıyor. Ancak bu parlak geleceğe adım atmak isteyen pek çok genç için asıl mücadele, dolandırıcıların tuzağına düşmemek oluyor.

“Deta Concept” ile 31 yıldır Avrupa’nın kapılarını Türk gençlerine açan Hayri Doğan ve kardeşi Zülküf Doğan, iş bulma hayali kuran herkesi dolandırıcılara karşı uyarıyor. Hollanda başta olmak üzere Avrupa’nın dört bir yanında iş imkanları sağlayan bu iki kardeş, “İş hayali kurarken gözünüz açık olsun!” mesajıyla gençleri bilinçlendiriyor.

Hayri Doğan, “Avrupa’da iş arayan birçok insanımız, İstanbul’da dolandırıcıların ağına düşüyor. Biz 31 yıldır sadece fabrika işçisi değil, mühendisinden doktoruna, bürokratına kadar herkese iş imkanı sağladık. Vaad ettiğimiz her şeyi gerçekleştirdik” diye konuştu.

Bu başarının sırrı nedir? Hayri Doğan açıklıyor: “Avrupa’da iş bulma hayali kuran gençlerimiz artık sadece fabrika işçisi olmak zorunda değil. Sunduğumuz imkanlarla Google, Facebook gibi dünya devlerinde kariyer yapma şansı yakalıyorlar. Evlerinden çalışarak, ayda on binlerce dolar kazanma fırsatı buluyorlar.”

Hayri ve Zülküf Doğan kardeşlerin mesajı net: Hayalleriniz peşinden gidin ama gözünüzü dört açın! “Deta Concept” ile gençlerin Avrupa hayali, artık sadece bir tık uzağınızda.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok