+1 Fest’te sahne sırası Ceza ve Adamlar’da « HABERR

SON DAKİKA

+1 Fest’te sahne sırası Ceza ve Adamlar’da

Bu haber 24 Şubat 2021 - 16:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Altı hafta boyunca Cuma ve Cumartesi akşamları müzikseverlere sevdikleri sanatçıları ücretsiz olarak dinleme imkanı sunan ve ilk haftayı geride bırakan +1 FEST sahnesinde bu hafta Ceza ve Adamlar sevenleriyle buluşacak.

@artibir Instagram hesabı üzerinden yayınlanan ve çok sevilen isimleri evlerimize konuk eden konser serisi “+1 FEST”, Şubat ve Mart ayı boyunca 6 hafta sonu gerçekleştireceği konserlerle evdeki müzik keyfine +1 olmaya devam ediyor.

İlk hafta Cem Adrian ve Göksel’i ağırlayan +1 FEST sahnesinin bu Cuma akşamki konuğu rap dünyasının en sevilen isimlerinden Ceza olacak. Özlenen sahne performansıyla müzikseverlere benzersiz bir akşam yaşatacak Ceza, 26 Şubat Cuma akşamı saat 21:30’da @artibir Instagram hesabında sevenleriyle buluşacak.

Haftanın ikinci konseri ise, son dönemlerin en favori gruplarından Adamlar’dan gelecek. Rock’n roll, blues, funk ve biraz da hip-hop çerçevesinde geliştirdikleri şarkılarıyla Türk alternatif müziğine yeni bir soluk getiren Adamlar, 27 Şubat Cumartesi akşamı saat 21:30’da @artibir Instagram hesabında müzikseverleri bekliyor olacak.

Konserler ile ilgili detaylı bilgi için @artibir Instagram hesabı takip edilebilir.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

windows 10 enterprise ürün anahtarı satın al

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok