ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI

Bu haber 24 Kasım 2021 - 0:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Arslan 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili yayınladığı mesajında; “Geleceğe yön veren ve yaşama hazırlayan gençlerimizin, Ülkesini, Milletini ve çevresini seven, sağlıklı, donanımlı, milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek yetişmesinde büyük katkı sağlayan emek veren ve bu anlamda kutsal bir görevi ifa eden öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatında her türlü desteği esirgemeyen öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Öğretmen, İnsanları, eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, eğitim kurumlarında çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim ve öğretimlerine rehberlik ederek geleceğine yön veren kişilerdir. Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olursa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlardır. Ülkemizin geleceğini inşa etme adına gösterdikleri çabalar ve hedeflerimizi gerçekleştirmemizdeki fedakârlık ve özverileri nedeniyle öğretmenlerimize millet olarak çok şey borçluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok