ALİ SÖKMEN ‘DEN ’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

ALİ SÖKMEN ‘DEN ’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI

Bu haber 14 Temmuz 2021 - 15:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı Ali Sökmen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı.

Sökmen, mesajında, “Devletimizi, demokrasimizi, anayasal düzeni, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alarak, ülkemizin bekasını ve bölünmez bütünlüğünü parçalamaya yönelik FETÖ/PDY silahlı terör örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yılında, milletçe tek yürek olup eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı yazmış olmanın onur ve gururunu bir kez daha yaşamaktayız.

15 Temmuz günü, millet olmanın bir gereği olarak devletine karşı yapılacak saldırılara karşı birlikte hareket etme iradesinin sağlam bir şekilde ortaya koyulduğu bir direniş ve diriliş öyküsünün yazıldığı gündür.

Birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin bu tür ihanetlerle bir daha karşılaşmaması dileğiyle, 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası uğruna sabaha kadar meydanları dolduran ve hain darbecilere direnerek, istiklali ve istikbali uğruna canı pahasına ülkesini savunan şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ÜLKÜ YİĞİT-İSTANBUL

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok