Arya Türkü Sahne’de Oğuz Aksaç’la müthiş açılış « HABERR

SON DAKİKA

Arya Türkü Sahne’de Oğuz Aksaç’la müthiş açılış

Bu haber 29 Mart 2022 - 3:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Kısa bir süre önce açılmasına rağmen son günlerin gözde eğlence mekanlarından biri olmaya aday olan Arya Türkü Sahne geçtiğimiz günlerde misafirlerini Oğuz Aksaç ile ağırladı.

Arya Türkü Sahne’de sahne alan ve Türk Halk Müziğinin Tarkan’ı olarak lanse edilen Oğuz Aksaç sahnesine sevilen türküleriyle başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde misafirlerin istek parçalarını da seslendiren Oğuz Aksaç’ı o gece izlemeye gelen konuklarında türkülere eşlik ettiği gözlerden kaçmadı.

Program öncesi kısa bir açıklama yapan Oğuz Aksaç “Malum uzun bir pandemi dönemi yaşadık, ardından başlayan savaş ve gelen mübarek Ramazan ayı. Bu dar zamanı doğru değerlendirmeye çalışıyorum. Arya Türkü Sahne gerçekten muhteşem bir atmosferi ve ortamı olan mekan. Burada sahne almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Her ay stüdyoya girip yeni bir şeyler yaparken kitap çalışmamız devam ediyor.” dedi.

Arya Türkü Sahne müdürü Ali Yeter’de yaptığı açıklamada “Açılışımızı Oğuz Aksaç ile yaparak bir kaliteye hizmet ettiğimizi daha ilk geceden gösterdiğimize inanıyorum. Konseptimiz Türk Halk Müziği olacak ve burada halk müziğimizin çok büyük değerlerini sahnemizde ağırlayacağız. Ramazan sonrası haftanın 6 günü canlı müziğimiz olacak. Daha öncede söylediğim gibi büyük sanatçıları sırayla sahnemizde ağırlayacağız. Amacımız gelen misafirlerimizi en mükemmel şekilde ağırlamak. Bunun haricinde Ramazan ayı boyunca iftar yemeklerimiz olacak. Bizi takip etmek isteyen dostlarımız, türkü severler Instagram’dan @aryasahne hesabından bizleri ve programlarımızı takip edebilirler.” dedi.

Arya Türkü Sahne işletmecisi Cavit Kılıç’da “Adımıza yakışır bir açılış yaptığımıza inanıyorum. Bu gece sahnemizde Türk Halk Müziğinin büyük isimlerinden Oğuz Aksaç vardı. Amacımız misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve bunun için tüm ekibimiz büyük bir titizlikle çalışacaktır” diyerek duygularını dile getirdi.

GECEDEN KARELER

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok