Gökhan Doğanay’dan Kuba Dragos’tan muhteşem performans « HABERR

SON DAKİKA

Gökhan Doğanay’dan Kuba Dragos’tan muhteşem performans

Bu haber 07 Aralık 2021 - 19:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Besteci kimliği ile gönüllere taht kuran Gökhan Doğanay önceki akşam Kuba Dragos sahnesinde kendisini izlemeye gelenlere unutulmayacak saatler yaşattı.

Gecede Kuba Dragos’ta tabiri caizse iğne atsan yere düşmeyecek derecede yoğunluk yaşanırken Gökhan Doğanay sahnesine kendisine ait sevilen parçalarını söyleyerek başladı. Gecenin ilerleyen dakikalarında kendisini izlemeye gelen misafirlerinin isteklerini de seslendiren başarılı sanatçı her şarkısından sonra dakikalarca alkışlandı.

Gökhan Doğanay “Kuba Dragos’un işletmecisi Nejat Alır hem benim hemşehrim hem çok sevdiğim bir dostumdur. Böyle güzel ve nezih bir mekanda birbirinden kaliteli misafirimizle unutulmaz dakikalar yaşadık” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Kuba Dragos’un işletmecisi Nejat Alır’da “Yurt içinde ve yurt dışında sahne aldığı tüm mekanlarda büyük izdihamlar yaşanan sevilen sanatçı dostumuz Gökhan Doğanay bizlere ve kendisini izlemeye gelen konuklarına unutulmaz anlar yaşattı. Kuba Dragos olarak ilerleyen günlerde yine ülkemizin nadide sanatçılarını sahnemizde ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok