İşte Kadın Derneği kahvaltıda buluştu… « HABERR

SON DAKİKA

İşte Kadın Derneği kahvaltıda buluştu…

Bu haber 21 Mart 2022 - 13:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

İşte Kadın Derneği, hava şartları sebebiyle erteledikleri ‘8 Mart Kadınlar Günü’nü kutlamak için bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Derneğin yönetim kurulu ve üyelerinin bir araya geldiği programda ünlü sanatçı Açelya Akkoyun da davetliler arasındaydı.

Dernek Başkanı Gülhan Akyazı, Başkan Vekili Fatma Çınar ve derneğin yönetim kurulu üyesi gazeteci Mezin Dedeyi bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ünlü sanatçı Açelya Akkoyun, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Kadınlara iş imkânı üreten derneği kutluyorum. Bu tür derneklere herkesin katkı vermesi gerekir” dedi.


Kadınların iş gücüne katılmalarının önünde bulunan engelleri ortadan kaldırmak, kadınların kendi içlerindeki gücü keşfedip, kendilerini tanımalarını ve ifade etmelerini sağlamak hedefiyle 2015’te kurulan İşte Kadın Derneği, kadın istihdamını artırmak için projeler üretip, hayata geçiriyor. AB ve İçişleri Bakanlığı ile birlikte birçok projeyi hayata geçiren ve yeni çalışmalara imza atan dernek, kadın girişimciliğini özendirmek için durmadan çalışıyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok