MEHMET TAŞ: GAZİANTEP’E GAZİLİK UNVANI VERİLİŞİNİN 101. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN « HABERR

SON DAKİKA

MEHMET TAŞ: GAZİANTEP’E GAZİLİK UNVANI VERİLİŞİNİN 101. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Bu haber 07 Şubat 2022 - 19:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, 8 Şubat Ayıntap’a Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından “Gazi” lik unvanı verilişinin 101’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Taş yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Bugün Milli Kurtuluş Mücadelesinde Şahinbeylerin, Karayılanların, Şehitkâmillerin olduğu nice kahramanlarla birlikte 6317 şehit veren Antep’in ‘GAZİ’lik unvanıyla onurlandırılışının 101. yıldönümünün gururunu yaşıyoruz.

Antep savunmasındaki destansı direnişle Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, ‘Bu tek Türk şehri hiçbir yerden maddi yardım görmeksizin kendi kahramanlığıyla kendini kurtardı ve Gazi unvanını hakkıyla, layıkıyla kazandı’ sözleri ile onurlandırılmış ve Gazilik unvanı verilmiştir.

Millî Kurtuluş Mücadelemizin zafere ulaşmasında önemli bir yere sahip Gaziantep’imizin “Gazilik” unvanı ile onurlandırılışının 101. yıldönümünü yürekten kutluyorum. Atalarımızın, Ülkenin bağımsızlığını elde etmede gösterdiği büyük fedakârlık ve mücadeleden ötürü gururlu ve mutluyuz.

Bu duygularla, Gaziantep’e ‘Gazi’ unvanı verilişinin 101. yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Antep’i Gaziantep yapan tüm geçmişlerimizi, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok