Taverna müziğinin yaşayan efsanesi Cengiz Kurtoğlu Kuba Dragos’ta sahne aldı « HABERR

SON DAKİKA

Taverna müziğinin yaşayan efsanesi Cengiz Kurtoğlu Kuba Dragos’ta sahne aldı

Bu haber 22 Şubat 2022 - 13:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Her hafta Türkiye’nin en ünlü isimlerini sahnesinde ağırlayan Kuba Dragos geçtiğimiz günlerde taverna müziğimizin dört yapraklı yoncalarından biri olan Cengiz Kurtoğlu’nu ağırladı.
Cengiz Kurtoğlu ve taverna müzik hayranlarının akın akın geldikleri Kuba Dragos sahnesi yoğun gecelerinden birini yaşarken Cengiz Kurtoğlu sahnesinde sevilen tüm şarkılarını kendisini izlemeye gelen misafirleri ile birlikte seslendirerek unutulmaz bir geceye daha imza attı.


Kuba Dragos sahnesi öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Cengiz Kurtoğlu “ Bu gece güzel bir gece olacak. Misafirlerimizle zamana bir yolculuğa çıkacağız. Ülke olarak zorlu bir süreçten geçtik. Covid 19 yüzünden hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı diliyorum. Buradan tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Program sonrası kısa bir açıklama yapan Kuba Dragos sahne işletmecisi Nejat Alır “Her hafta sahnemizde ülkemizin birbirinden değerli sanatçılarını ağırlamaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bu akşamda konuğumuz taverna müziğimizin duayen sanatçısı Cengiz Kurtoğlu oldu. Muhteşem bir atmosferde misafirlerimize unutulmayacak bir gece yaşattı. İlerleyen günlerde yine Türkiye’nin en büyük sanatçılarını ağırlamaya devam edeceğiz. Bu güzel gece içinde sanatçımıza çok teşekkür ediyoruz. Kuba Dragos olarak bizi izlemeye devam edin.” diyerek duygularını dile getirdi.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok